GDPR


Kontaktni podatki ter upravljalec z osebnimi podatki

Velja za M International, ki je upravljalec in hkrati tudi v primeru morebitnega izvajalca v imenu upravljalca za obdelavo ali uporabo katerihkoli osebnih podatkov.

Podatki upravljalca:

M International, Posredovanje in trgovina, Sebastijan Mravlek s.p.

Slomškov trg 11a

2000 Maribor, Slovenija

Obdelujemo naslednje osebne podatke

V okviru pravnih podlag lahko obdelujemo osebne podatke

Namen obdelave osebnih podatkov za enega ali več spodaj navedenih namenov:

Kaj se zgodi po obdelavi osebnih podatkov in kako dolgo jih hranimo?

Vaši podatki so pri nas shranjeni, vse dokler ste registriran član naše spletne strani.

Podatke o izdanih računih hranimo še 10let od izdaje.

Vaše osebne podatke hranimo in jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, vse do vašega preklica.

Osebne podatke hranimo še 5 let od izpolnitve in sklenitve pogodbe oziroma dobave blaga.

Podatke izbrišemo, ko poteče rok za hrambo osebnih podatkov ali pa jih obdelamo tako, da vas ne moremo povezati z njimi in jih ni moč pripisati vam.  

Prostovoljno posredovanje podatkov ter posledice neposredovanja

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in sicer za namen sklenitve pogodbe, in jih niste dolžni in primorani pošiljati. Pogodbo je nemogoče uspešno skleniti brez posredovanja osebnih podatkov, tako, da dobava blaga ni mogoča. V trenutku, ko od vas pridobivamo osebne podatke, navedemo tudi posledice neposredovanja osebnih podatkov.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Tako M International kakor tudi morebitni pogodbeni obdelovalci so dolžni spoštovati zakonodajo o varstvu osebnih podatkov, tako da izven družbe, tretje osebe nimajo dostopa do vaših osebnih podatkov in se jih ne posreduje. Pogodbeni obdelovalci, katerim so dostopni vaši osebni podatki so ponudniki storitev marketinga, programerskih rešitev, pošiljanja sms sporočil, pošiljanja e-sporočil in dostavne službe. Ti lahko vaše podatke obdelujejo v okviru naših navodil, nikakor pa ne za lastne namene, kajti tudi ti so zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov. Hkrati pa ti ne iznašajo osebnih podatkov v tretje države (izven držav članic EU – članice EU, Islandija, Norveška, Liechtenstein).

Privolitev za obdelavo, preklic privolitve,  posledice preklica, vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki

Če ste mnenja, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov, imate pravico zoper nas vložiti pritožbo informacijskem pooblaščencu.

Postopek za uveljavljanje pravic

Svoje zahteve, povezane z uveljavljanjem pravic z osebnimi podatki lahko pisno in na katerikoli kontakt naveden na vrhu dokumenta pod »Upravljalec osebnih podatkov in kontaktni podatki« tudi posredujete.

V primeru, da vas ne moremo zanesljivo identificirati in da to tudi dokažemo, lahko ukrepanje zavrnemo.  Od vas lahko zahtevamo dodatne podatke v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki in za potrebe zanesljive identifikacije.

Na vašo zahtevo, s katero uveljavljate svoje pravice, ki so vezane z vašimi osebnimi podatki, moramo odgovoriti najkasneje v roku enega meseca od prejema vaše zahteve.

Vsaka sprememba politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena tako na našem spletnem ali drugem mestu.

Posodobljeno: 02.11.2019