KONCEPT

E-Marketing

Razmišljaj enostavno preko norm. Enostavno vzami mrežni marketing kot priznan poslovni model s 50 letno tradicijo – poveži to z Internetom preko E-Trgovine in dobiš E-Marketing.

E-Marketing povezuje izstopajoče lastnosti mrežnega marketinga, njegov neverjetno uspešen pretok izdelkov od človeka do človeka in njegov partnerski način izgradnje posla z sedanjimi možnostmi E-Trgovine – njeno hitrostjo, njeno neomejeno časovno in prostorsko razpoložljivostjo.

Kot rezultat nastane virtualen posel v katerem je virtualna trgovina z tisoči izdelkov. Imaš dve možnosti, sodelovati v tem Poslu:

Denar zaslužiti, ustvariti finančno varnost

Postal boš neodvisen poslovni partner v našem konceptu. Kot takšen, lahko daš to poslovno priložnost naprej in priporočaš kupce v virtualno trgovino. Si visoko soudeležen pri dobičku (do 51%) na ves tvoj povzročen promet.

Prihraniti denar

Postaneš kupec v virtualni trgovini in načelno kupuješ direktno pri proizvajalcu. Enostavno prihraniš, ker plačaš resnično samo izdelek in ne transporta, vmesnih trgovcev, itd.
Skupaj povzeto to pomeni: Kupuješ direktno pri Proizvajalcu, s tem prihraniš veliko časa in denarja. Ko poveš drugim ljudem o tem, zaslužiš tudi Denar.

Mrežni marketing

Ta poslovni koncept predstavlja nadaljnji razvoj trgovine po pošti in direktnega marketinga. Tukaj kupuje kupec direktno pri proizvajalcu in je lahko obenem posrednik in svetovalec za nove stranke.

Pri mrežnem marketingu soudeleženi poslovni partnerji niso plačani, da blago prenašajo osebno, ampak zato da “dajejo priporočilo naprej”.

Pomembna značilnost mrežnega marketinga: ni trgovskih struktur, ker je vsak v povezavi direktno s proizvajalcem.

Primer

Ti tankaš na tvoji priljubljeni bencinski črpalki. Kot zvesti kupec dobiš od tvojega črpalkarja člansko izkaznico. S to tankaš takoj 30% ceneje. Kaj boš naredil? Verjamemo, da boš po možnosti tankal le na tej bencinski črpalki.

Sedaj ti ponudi črpalkar, da lahko to prednost kartice za tankanje priporočaš naprej, da lahko drugi dobijo tudi takšno kartico. Kot bonus za tvoj trud ti plača črpalkar do 30% provizije na promet, ki si ga povzročil in to ne samo enkrat, ampak vsak mesec znova – tako dolgo, dokler bencin teče.

To je mrežni-marketing.

 

E-trgovina

Kot E-Trgovina se označuje elektronska trgovina preko virtualne trgovine. Kupec lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu brez omejitev naroča svoje izdelke.

 

E-Trgovina tudi omogoča hitre cenovne primerjave, hitre informacije o izdelkih in neomejeno izbiro vseh stvari iz dnevnih potreb.

 

Ne obstaja “nakupovalni stres”. Kupec ne zapravlja svojega časa z vožnjo, potiskanjem vozička, stanja pred blagajno in navsezadnje prihrani bencin za te vožnje.

 

E-Trgovina je zrasla iz povojev. Ne gre več za to, kupovati knjige ali CD-je preko Interneta. Danes imaš portal (Trgovski center), preko katerega prideš v virtualno trgovino. V enem dobro sortiranem Portalu najdeš vse, kar potrebuješ.

 

E-Trgovina je rastoče tržišče. Danes se še v Evropi generirajo primerjalno majhni prometi preko Interneta. Do leta 2020 bo število uporabnikov Interneta porastlo na 80% gospodinjstev in do 2020 bo E-Trgovina prevladujoča oblika nakupovanja.

 

To pomeni vse v vsem:tržišče se bo v naslednjih letih na novo razdelilo. Ti si lahko sedaj zraven in narediš portal za tvojo bencinsko črpalko.

 

Če ne sedaj, kdaj boš izkoristil svojo priložnost?

 N A P R E J >>