POT USPEHA

Pozdravljeni, sem Sebastijan Mravlek

Pred 26 leti sem imel 4 leta delovne dobe. Svoje cilje, želje in sanje za prihodnost sem skoraj zakopal in se podal v “normalen” vsakdan.

V letu 1995 sem se odločil spremeniti svoje življenje. Želel sem izboljšati kvaliteto življenja, zaslužiti več denarja, imeti več prostega časa in uresničiti svoje želje in sanje.

Pri iskanju idealnega posla sem spoznal to možnost in pred 26 leti začel z Mrežnim Marketingom. Imel sem možnost izgraditi lasten posel s prosto razporeditvijo časa ter brez vložka kapitala in to možnost (takrat še brez interneta) sem tudi izkoristil. Medtem imam poslovne vezi svojega posla po vsem svetu in delam velike promete. Z možnostjo E-Marketinga se pojavljajo neverjetne možnosti. Pri tem sem razvil poseben, zelo efektiven sistem, ki te bo pripeljal do uspeha. Pri osebnem razgovoru ti bom z veseljem več povedal o tem.

Pot je zelo enostavna in človek, ki želi doseči več, lahko naredi enako. Delam ca. 20 ur tedensko in s tem dosežem izredno velik dohodek.

Ker bom v kratkem času ta posel izgradil v Evropi, iščem v vseh regijah ambiciozne ljudi, ki želijo izkoristiti moje znanje. Sam živim v lepem Mariboru, sem pa redno v vseh krajih Slovenije. S tem me imaš možnost tudi osebno spoznati. Pridi v naš Powerteam in osebno ti bom pomagal izgraditi si čudovito eksistenco!

Na uspešno prihodnost!
Sebastijan Mravlek

Preveri vsako ponudbo, lahko je najboljša tvojega življenja (Henry Ford)

N A P R E J >>